OVER ONS

WelkoM!

Visie

  • Wij dromen ervan om met onze gastvrije, flexibele en stijlvolle brein jouw onvergetelijke evenement stressloos in handen te nemen.
  • Om jullie/ jouw evenement zo onvergetelijk mogelijk te laten verlopen, komt Style’M met haar gastvrije, perfectionistische en toegankelijkheid om te hoek kijken!
  • Jullie dromen van een onvergetelijke en stijlvolle dag. Style’M is er voor grote én kleinere evenementen. Helemaal volgens jouw wensen!

Missie

  • Wij staan voor perfectie, flexibiliteit en het waarmaken van visuele dromen. Dankzij het creatieve brein van Style’ M en alle toegankelijkheid, zorgen wij voor een onvergetelijk evenement!
  • Alles is maakbaar. Style’M neemt het stijlen van jouw evenement over en maakt deel uit van jouw onvergetelijke dag!
  • Wij helpen grote en kleine bedrijven en zelfs kleine privéfeesten aan styling van een onvergetelijke dag.
  • Met ons familiebedrijf Style’M willen wij door middel van onze gastvrijheid en flexibiliteit in alle maakbaarheid jouw evenement perfect organiseren aan styling!

Verhuur van decoratie en styling voor uw huwelijksaanzoek, bruiloft, jubileum, meeting, congres, nieuwjaarsborrel, kerstdiner, receptie, bedrijfsfeest, verjaardag, genderparty’s, babyshower, 21 diner, babyborrel, sünnet, nisan, dügün. Complete tafeldecoratie met chique bestek, (onder)borden, glazen, tafellopers, kandelaars, servet(ringen) en bloemstukken. Verhuur van decoraties zoals backdrops, flowerwall, champagnewall, donut sugar wall, golden shimmer sequin wall, bohemian tropical nature wall, groot LED hart, prieeltjes, doorzichtige sokkels en pauwenstoel. Ook hebben we de mooiste versieringen met ballonnen in verschillende kleuren. Wij komen graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken om vervolgens een moodboard op te stellen in uw stijl.