OVER ONS

WelkoM!

Visie:

Waar gaat Style’M voor?

  • Wij dromen ervan om met onze gastvrije, flexibele en stijlvolle brein jouw onvergetelijke evenement stressloos in handen te nemen.
  • Om jullie/ jouw evenement zo onvergetelijk mogelijk te laten verlopen, komt Style’M met haar gastvrije, perfectionistische en toegankelijkheid om te hoek kijken!
  • Jullie dromen van een onvergetelijke en stijlvolle dag. Style’M is er voor grote én kleinere evenementen. Helemaal volgens jouw wensen!

Missie: 

Wie is Style’M in de kern en waar staat het voor?

  • Wij staan voor perfectie, flexibiliteit en het waarmaken van visuele dromen. Dankzij de creatieve brein van Style’ M en alle toegankelijkheid, zorgen wij voor een onvergetelijk evenement!
  • Alles is maakbaar. Style’M neemt het stijlen van jouw evenement over en maakt deel uit van jouw onvergetelijke dag!
  • Wij helpen grote en kleine bedrijven en zelfs kleine privéfeesten aan styling van een onvergetelijke dag.
  • Met ons familiebedrijf Style’M willen wij door middel van onze gastvrijheid en flexibiliteit in alle maakbaarheid jouw evenement perfect organiseren aan styling!

Over ons:

Mijn naam is Meliha, de M uit Style’M. Mijn hoofddoel is het verzorgen van de perfecte aankleding van jouw evenement. Vanuit jouw wensen zorg ik vanuit mijn gastvrije aard, passie voor party-styling en mijn perfectionisme: de ideale sfeer en decoratie bij die gelegenheid die voor jou zo speciaal is.

Bij ons thuis, staat de deur altijd open. Ik heb een fantastische man en drie schatten van kinderen. Er zijn bij ons bijna dagelijks gasten te vinden. Soms gewoon visite, soms eters en soms zelfs logés. Ik vind het heerlijk om mensen over de vloer te hebben. Om te zorgen dat iedereen het naar de zin heeft en dat niemand iets tekort komt.

Dat alles daarbij altijd tot in de puntjes geregeld en aangekleed is, valt blijkbaar ook anderen op. Daardoor word ik vaak gevraagd naar ideeën voor een feestje, om het mee te organiseren of om te helpen bij de aankleding van tafels of het decoreren van het huis. Ik merk dat ik hier mensen gelukkig mee maak, ook mezelf. Vanuit die passie is Style’M geboren. Bedankt Sena voor deze prachtige en toepasselijke naam!

Heb je binnenkort een bruiloft, een babyshower, een zakelijke lunch of een verjaardagsfeest? Of een andere gelegenheid die voor jou belangrijk is en die je met zorg gepland en tot in perfectie aangekleed wilt hebben? Met passie en aandacht luister ik naar jouw wensen en zorg ik voor een perfecte dag!

Meer weten? Bel me, dan bespreken we samen alle mogelijkheden. Mijn deur staat altijd open!

Met style-volle groet,Meliha & Neco – Style’M

Verhuur van decoratie en styling voor uw huwelijksaanzoek, bruiloft, jubileum, meeting, congres, nieuwjaarsborrel, kerstdiner, receptie, bedrijfsfeest, verjaardag, genderparty’s, babyshower, 21 diner, babyborrel, sünnet, nisan, dügün. Complete tafeldecoratie met chique bestek, (onder)borden, glazen, tafellopers, kandelaars, servet(ringen) en bloemstukken. Verhuur van decoraties zoals backdrops, flowerwall, champagnewall, donut sugar wall, golden shimmer sequin wall, bohemian tropical nature wall, groot LED hart, prieeltjes, doorzichtige sokkels en pauwenstoel. Ook hebben we de mooiste versieringen met ballonnen in verschillende kleuren. Wij komen graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken om vervolgens een moodboard op te stellen in uw stijl.