ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze

Voor we onze werkwijze graag met je delen, willen we je kort vertellen wat we doen. Onze naam ‘Style’M’ zegt het al. Wij organiseren en stylen met alle passie en liefde jouw evenement! Je kunt hierbij denken aan een huwelijksaanzoek, maar ook een groot bedrijfsevenement. We bieden je verschillende decors aan, maar ook complete tafel decoraties. Niets is compleet zonder ballonnen en maken wij ook graag de mooiste versieringen met ballonnen, zoals jij dat wenst.

Plaatsing

De backdrops plaatsen wij graag op elke vlakke ondergronden, voor zowel binnen als buiten.

Levering

De prijzen (o.a.a) zijn inclusief levering binnen een straal van 20 km (retour) van Tilburg. Wij leveren op de dag van het evenement en komen het de volgende dag ophalen. Je kunt de backdrops ook zelf ophalen, opzetten en retourneren. In dit geval vragen we je borg te betalen. Wij staan altijd op en voor nieuwe ideeën, wil je iets anders afspreken?  Vraag dan gerust naar alle mogelijkheden.

More shine?

We bezorgen naast een compleet decor ook verschillende backdrops. We zijn flexibel en horen graag hoe we je kunnen helpen, decoratie in elk gewenst thema is dan ook mogelijk!

Prijzen

Ieder feest en/of evenement is uniek en aangepast naar jouw behoeften. Hierdoor delen wij geen zichtbare prijzen. We maken graag een vrijblijvende offerte voor je op met alle prijzen en wensen.