ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze

Voor wij onze werkwijze graag met je delen, willen wij je kort vertellen wat wij doen. Onze naam ‘Style’M’ zegt het al. Wij organiseren en stylen met alle passie en liefde jouw evenement! Je kunt hierbij denken aan een bruiloft, maar ook een bedrijfsevenement. Wij bieden je verschillende decors aan, maar ook complete tafel decoraties. Niets is compleet zonder ballonnen en maken wij ook graag de mooiste versieringen met ballonnen, zoals jij dat wenst. Wij bezorgen naast een compleet decor ook verschillende backdrops. Wij zijn flexibel en horen graag hoe wij je kunnen helpen, decoratie in elk gewenst thema is dan ook mogelijk!

Wij staan altijd open voor jullie ideeën, wil je iets anders afspreken?  Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Plaatsing

De backdrops plaatsen wij graag op elke vlakke ondergronden, voor zowel binnen als buiten.

Levering

Wij leveren op de dag van het evenement en komen het de volgende dag ophalen. Je kunt de backdrops ook zelf ophalen, opzetten en retourneren. In dit geval vragen wij een borg.

Prijzen

Ieder feest en/of evenement is uniek en aangepast naar jouw behoeften. Hierdoor delen wij geen zichtbare prijzen. We maken graag een vrijblijvende offerte voor je op met alle prijzen en wensen.